Veluwe

TB Langformaat – Veluwe

TB Langformaat is kleurvast en vorstbestendig. De klinkers zijn in 4 kleuren verkrijgbaar en hebben een gevlamd karakter. De klinkers worden veel gebruikt voor tuinbestrating en opritten. Bij afname van minimaal 1.500 m2 kan de serie TB Langformaat met afstandhouders geleverd worden. Met afstandhouders krijgen de straatstenen een afmeting van 29,2 cm x 7,1 x 7,1 cm. Met deze afmetingen en afstandhouders worden ze geschikt voor de zwaarste verkeersklasse. Een van de voordelen: het is een waterpasserende klinker. Dit product kan projectmatig besteld worden. Levertijden in overleg.

Afmeting: 29,2 x 7,1 x 7,1 cm (L x B x H)
Gewicht: 3,6 kg / st.
Verbruik: ca. 48 st.

tebi exclusief tuinen - portfolio

Exclusieve Tuinen

Landschapelijke architectuur

tebi exclusief infra - portfolio

Infra Projecten 

Stedelijke architectuur

TEBI Exclusief - Wilbert Kregting

De drijvende kracht achter TEBI Exclusief

 

Wilbert Kregting is de enthousiaste sales & innovatie manager van TEBI Exclusief. Een nuchter persoon met een no-nonsens mentaliteit, een perfectionist die zich vol passie inzet voor de mooiste exclusieve tuinen en infraprojecten.

Na ruim 20 jaar met veel plezier voor Schellevis gewerkt te hebben als vertegenwoordiger, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Met jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap heeft hij samen met TEBI Bestratingsmaterialen een premium assortiment samengesteld.