Over ons

Ontstaan vanuit vakmanschap met een duurzame visie

Over TEBI Exclusief

TEBI Exclusief: Vooruitstreven & Onderscheidend

TEBI Bestratingsmaterialen is in 45 jaar uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van sierbestrating en tuinmaterialen. Met onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap hebben we een premium assortiment voor exclusieve tuinen & – projecten samengesteld. Maak kennis met TEBI Exclusief!

TEBI Exclusief heeft een aantal “nieuwe” producten, waaronder: TB Langformaat, Ceralution en de TB Greskei.

TB Langformaat is een gebakken klinker met een “unieke” lengte van 29 cm.
Ceralution is een keramische tegel van 5 cm dik. Deze massieve tegel – met een uniek Italiaans design – is uitermate geschikt voor opritten, paden en allerlei toepassingen in de openbare ruimte. Bij een minimale afname van 1500 m2 is er “Custom made” mogelijk. De levertijden zijn in overleg.

TB Greskei is een natuursteen “kei” in verschillende maten en kleuren. Een historisch product dat zijn weg terugvindt naar de moderne wereld. Deze TB Greskeien hebben een unieke afmeting en afwerking.

TEBI Exclusief levert eventueel ook maatwerk. Door constant te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van onze klanten en de randvoorwaarden van de bestaande omgeving worden er innovatieve oplossingen geboden! Onze specialisten kunnen tegels vakkundig in de gewenste maat verzagen.

TEBI Exclusief is een nieuw concept ontwikkeld door TEBI Bestratingsmaterialen. We streven ernaar om te “blijven vernieuwen” in de huidige markt. Door verschillende exclusieve materialen beschikbaar te stellen, ontwikkelen we unieke projecten door heel Nederland.

Afspraak maken →

Vooruitstrevend

Onderscheidend

Duurzaam

De drijvende kracht achter TEBI Exclusief

 

Wilbert Kregting is de enthousiaste sales & innovatie manager van TEBI Exclusief. Een nuchter persoon met een no-nonsens mentaliteit, een perfectionist die zich vol passie inzet voor de mooiste exclusieve tuinen en infraprojecten.

Na ruim 20 jaar met veel plezier voor Schellevis gewerkt te hebben als vertegenwoordiger, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Met jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap heeft hij samen met TEBI Bestratingsmaterialen een premium assortiment samengesteld.

Contactgegevens:
Telefoon: + 31 627 01 44 21
Mail: Wilbert@tebi.nl

Afspraak maken?

Kom je graag meer te weten over onze exclusieve producten of heb je een gaaf toekomstig project voor ogen? Als vertegenwoordiger van TEBI Exclusief denkt Wilbert graag met je mee in het oriëntatie- en realisatieproces. De koffie staat alvast klaar.