Gespecialiseerd
in maatwerk

TEBI Exclusief biedt gespecialiseerd maatwerk in keramiek, natuursteen en beton

Vooruitstrevend

Onderscheidend

Duurzaam

Maatwerk

Maatwerk is te allen tijde mogelijk bij TEBI Exclusief. Door constant te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van onze klanten en de randvoorwaarden van de bestaande omgeving worden er innovatieve oplossingen geboden! Wij bieden maatwerk aan in keramiek, beton en hardsteen. Het maatwerk dient raakvlakken te hebben met bestrating, bouw etc. dan zullen wij altijd kijken naar de mogelijkheden en opties. Geen vraag is te gek.

Keramiek

Keramiek maatwerk

Natuursteen

Natuursteen maatwerk

Beton

Beton maatwerk

Keramiek

 

Onze specialisten kunnen tegels vakkundig in de gewenste maat verzagen; in verstek, zodat u geen kopse kanten ziet in uw elementen. De scherpe zijden van de tegels zijn dan niet meer zichtbaar. Zo kunnen traptreden, zwembadranden of andere elementen naar wens gecreëerd worden. Keramiek van twee, drie en vijf cm dik kan op maat bewerkt worden.

De elementen kunnen ook geleverd worden met een ronde zijde. In het vakgebied heet dit 2 x rond.

Maatwerk keramiek
Maatwerk natuursteen

Natuursteen

 

Het vervaardigen van natuursteen is ons specialisme. In de hedendaagse bouw wordt er veel gebruik gemaakt van natuursteen. Niets is dan mooier dan een op maat gemaakt product. 

Bij TEBI Exclusief kunt u elke denkbare natuursteen op maat laten maken. Zo maken wij verschillende soorten harde stenen op maat, zoals composieten, graniet en marmer. Wij gebruiken alleen de beste natuursteensoorten en voor onze opdrachtgevers kiezen wij alleen voor A-kwaliteit natuursteenplaten.
Wij werken zeer nauwkeurig, alles voor een mooi eindresultaat.

Beton

 

Wij staan open voor vragen en ideeën. Een uitvoerder wilde bijvoorbeeld graag leeuwenbeelden laten maken van natuursteen, maar dat bleek erg prijzig. Wij hebben hem geadviseerd om eens te kijken naar betongranulaat als voordelig en duurzaam alternatief. Met 3D-printers kunnen we op maat gemaakte producten leveren.

Met een geproduceerde harde mal eromheen kan van gerecyclede betongranulaat in de gewenste vorm worden gegoten. De afgelopen tijd hebben wij mallen geproduceerd voor de CircU Banken, zitelementen en leeuwen.

Maatwerk beton
Watersnijden

Watersnijden

 

We bieden ook de mogelijkheid aan om platen op maat te maken met een watersnijmachine. Watersnijden (ook wel waterstraalsnijden genoemd) is het proces waarbij vormen uit platen worden gesneden. Dit gebeurt met een precisie hogedrukspuit. In vergelijking met lasersnijden is het een “oude technologie”. Deze technologie heeft vele verbazingwekkende voordelen. De combinatie van hoge waterdruk en snijzand maakt het snijden van dikkere materialen mogelijk. Bovendien kan het meer soorten materialen verwerken. 

Uw materiaal kunnen wij zeer snel en in precieze complexe vormen snijden.