TEBI Exclusief

TEBI Exclusief staat voor vooruitstrevend en onderscheidend, met het motto
Blijven vernieuwen, daar staan we voor.
TEBI Exclusief is ontstaan uit jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap.

Gezamenlijk met TEBI Bestratingsmaterialen is een premium assortiment samengesteld voor exclusieve tuinen & -projecten. Samen met het team worden de mooiste projecten op het allerhoogste niveau opgeleverd. De wens van de klant staat altijd centraal, maar kijken ook naar de omgeving. Wij staan open voor alle vragen en ideeën.

De stijl van TEBI Exclusief tuinen is tijdloos en heeft een modern karakter. Met unieke materialen willen we u helpen met een tweede leefruimte te creëren. Heerlijk genieten van de tuin, dat is het doel!

TEBI Exclusief heeft ook een infra afdeling. Met gerecyclede en onderscheidende materialen bieden we oplossingen aan voor vele gemeentes en grond-, weg- en waterbouw klanten.

Exclusieve Tuinen

Landschapelijke architectuur

Bekijk onze tuinprojecten

Infra Projecten 

Stedelijke architectuur

Bekijk onze Infraprojecten

tebi exclusief tuinen - portfolio
tebi exclusief infra - portfolio
TEBI Exclusief - Wilbert Kregting

De drijvende kracht achter TEBI Exclusief

 

Wilbert Kregting is de enthousiaste sales & innovatie manager van TEBI Exclusief. Een nuchter persoon met een no-nonsens mentaliteit, een perfectionist die zich vol passie inzet voor de mooiste exclusieve tuinen en infraprojecten.

Na ruim 20 jaar met veel plezier voor Schellevis gewerkt te hebben als vertegenwoordiger, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Met jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap heeft hij samen met TEBI Bestratingsmaterialen een premium assortiment samengesteld.

TEBI Exclusief showplein